Venetsian VIP-kierros

Venetsian VIP-kierros

Hinta/henkilö alkaen € 130.00

Näe kaikki Venetsian huippukohteet Venetsian VIP-kierroksellamme, joka yhdistää Dogen palatsin kierroksen ja Venetsian parhaat -kierroksen yhdistettynä vesitaksiajeluun.

Dogen palatsissa käy vain muutama onnekas turistiryhmä päivässä, ja nämä kierrokset myyvät nopeasti loppuun, joten varmista paikkasi tällä erikoiskierroksella varaamalla lippusi nyt!

Kohokohdat:
- 8 tunnin opastettu kierros kauniissa Venetsiassa
- Säästät varaamalla tämän pakettikierroksen, kuin jos varaisit Venetsian parhaat - ja Dogen palatsin kierrokset erikseen
- Näe myös Dogen palatsin osat, jotka eivät ole yleensä avoinna yleisölle, kuten selli, josta Casanova pakeni, tai palatsin kidutuskammio.
- Näe kaikki Venetsian suosituimmat kohteet kuten Pyhän markuksen tuomiokirkko ja Dogen palatsi
- Taattu pieni ryhmäkoko max. 10 henkilöä Venetsian parhaat -kierrososassa

Näe kaikki kauniin Venetsian upeimmat nähtävyydet
Päivämme alkaa vierailulla Dogen palatsiin. Dogen palatsissa näkyy Venetsian historian parhaimpia ja kurjimpia asioita ja tapahtumia: Tintoretton ja Veronesen suuria maalauksia sekä puinen aukko, jota kautta salainen poliisi sai kuulla valtiopetoksesta. Dogen palatsin käytävillä kulkeminen kertoo sinulle paljon sen ajan Venetsian tasavallasta. Kierroksellamme pääset opastukselle myös salaisille kulkureiteille ja hintaan sisältyy vierailu Dogen huoneissa. Tämä kierros on siis laajin mahdollinen Dogen palatsin kierros.

Kierroksen päätyttyä alkaa omatoiminen tauko, ja sinulla on mahdollisuus kävellä Huokausten sillalla. Silta on nimetty vankien mukaan, jotka kävelivät sillan yli selleihinsä. Katsoessaan viimeistä kertaa kaunista Venetsiaa, he eivät voineet muuta kuin huokaista. Oppaasi jättää sinut Dogen palatsin sisäpuolelle, josta voit mennä kanaalin yli 1500-luvun uudelle vankilalle.

Lyhyen lounastauon jälkeen (ei sis. hintaan) alkaa Venetsian parhaat -osuus kierroksestasi. Yhden iltapäivän aikana viemme sinut tunnetuimmille ja vähemmän vierailluille, mutta kiinnostavimmille kohteille Venetsiassa. Kierrokseen kuuluu jonon ohi -sisäänpääsy, joten vältyt jonottamiselta ja voit viettää jokaisen arvokkaan sekuntisi Venetsiassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kierros alkaa Canal Grandelta, kaupunkin päävesireitiltä, jonka varrella on ainakin 50 palatsia, kuusi kirkkoa, neljä siltaa ja kaksi toria. Otamme vesitaksin, josta näemme nämä kaikki upeat nähtävyydet. Kun olemme takaisin maalla, jatkuu kierros mitä ihmeellisemmille nähtävyyksille: näet Marco Polon talon, elävät Campo San Lucan ja Campo SS Giovanni Paolon. Ihailemme Teatro Goldonia (ulkoapäin), Venetsian vähemmän tunnettua oopperataloa. Emme tietenkään unohda monien turistien suosikkia, Rialton siltaa. 

Jatkamme Venetsian keskeisimmälle aukiolle, Pyhän Markuksen aukiolle (Piazza San Marco), jossa vierailemme Pyhän Markuksen tuomiokirkossa. Kierros sisältää pääsyn myös Pyhän Markuksen tuomiokirkon toisen kerroksen terasseille, joilta on kauneimmat näkymät yli vilkkaan aukion. Kierros päättyy Pyhän Markuksen tuomiokirkolle.

Kierros on englanniksi.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa Dogen palatsin edestä. Ponte della Paglia -silta, jolta on näkymät huokausten silllalle, on kohtaamispaikan vieressä. Olethan paikalla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua.

Miten kauan kierros kestää?
Kierros kestää 8 tuntia.

Onko kierrokselle pukeutumiskoodia?
Kyllä, sisäänpääsy uskonnollisiin kohteisiin edellyttää tiukan pukeutumiskoodin noudattamista. Polvet ja olkapäät tulee olla peitettynä, ja tämä koskee sekä miehiä että naisia. Kumpikaan, City Wonders eikä Ticmate, ei ole missään vastuussa, mikäli asiakkaan sisäänpääsy evätään epäasiallisen pukeutumisen takia.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 6–14-vuotiaille. Alle 6–vuotiaat lapset pääsevät kierrokselle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Tärkeää tietoa:
- Dogen palatsin kierros päättyy klo 10.15 Dogen palatsin eteen. Venetsian parhaat -kierros päättyy klo 17.00 Pyhän Markuksen tuomiokirkolle.

- Kierroksien välissä on tauko klo 10.15–13.45. Sinun tulee omatoimisesti löytää kohtaamispaikka klo 13.45 alkavalle Venetsian parhaat -kierrokselle

- Ethän tuo mukanasi isoja laukkuja, tripod-kameranjalkoja, isoja sateenvarjoja tai reppuja tälle kierrokselle. Niitä ei saa tuoda mukana Pyhän Markuksen tuomiokirkkoon ja ne pitää laittaa säilöön matkalaukkusäilytykseen alueen ulkopuolelle. Saatat menettää osan kierroksesta mikäli joudut viemään tavaroitasi säilytykseen.

- Kierros sisältää aika paljon kävelyä ja myös nousua jyrkkiä portaita pitkin Pyhän Markuksen tuomiokirkon terasseille mennessä. Suosittelemme jalkaan mukavia kenkiä.

- Valokuvaus on sallittua lähes koko kierroksen ajan; valokuvaus on kuitenkin kielletty Pyhän Markuksen tuomiokirkossa.

- Osa vierailemistamme kohteista ovat hyvin kuumia, koska ne sijaitsevat suorassa auringonpaahteessa ilman suojaa. Suosittelemme ottamaan mukaan kierrokselle lämpimällä kelillä hatun, aurinkosuojan ja vesipullon.

- Pahoittelemme, ettemme voi ottaa tälle kierrokselle rullatuolilla liikkuvia tai muuten liikuntarajoitteisia henkilöitä. Kierrokselle ei voi myöskään tulla lastenvaunujen eikä -rattaiden kanssa.

Tietoja

Venetsian VIP-kierros
Kohtaamispaikka on Dogen palatsin edessä. Ponte della Paglia -silta, jolta on näkymät huokausten silllalle, on kohtaamispaikan vieressä.

Venetsian VIP-kierros
Aukiolo-ajat
Kierros järjestetään ma, ti, to, la ja su alkaen klo 9.00, sekä ma ja la alkaen klo 8.30 (huhti-lokakuussa).

Ohjeet

Ohjeet
Katso kohtaamispaikan sijainti klikkaamalla alapuolella olevaa karttaa.

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin