Sisin aarteet

Sisin aarteet

Hinta/henkilö alkaen € 172.00

Sisin aarteet -kierroksella Wienissä tunnet olosi keisarinnaksi koko päivän ajan! Varaa lippusi Sisin aarteet -kierrokselle, joka sisältää vierailut keisarillisten huonekalujen kokoelmalle, keisarilliseen palatsiin (Hofburg) ja lopuksi Schönbrunnin palatsiin, jossa on illallinen ja konsertti Orangeriessä.

Koe keisarillinen Wien kuin itse legendaarinen keisarinna Elisabet (Sisi). Kuninkaallinen ilmapiiri seuraa sinua Wienissä mihin ikinä menetkin. Vieraile upeissa rakennuksissa ja museoissa, pääset kokemaan kulinaarisia nautintoja ja illan päätteeksi elegantin konsertin Schönbrunnin palatsin Orangeriessä. Kuninkaallinen päivä on taattu.

Päivän aikana pääset näkemään Habsburgin dynastian tiluksia ja omaisuutta: Schönbrunnin palatsin, joka toimi Sisin ja Franz Josephin kesäasuntona, the Imperial Furniture Collection, jossa on esillä upeita Sisin aikaisia huonekaluja, sekä keisarillisen palatsin (Hofburg), jossa ovat keisarilliset asunnot, Sisi-museo ja keisarillinen hopeakokoelma. 

Eikä tässä vielä kaikki! Sisin aarteet sisältää myös miellyttävän illallisen Café-Restaurant Residenzissä, Schönbrunnin palatsin viereisessä ravintolassa. Pöytä on varattu sinulle tässä aikaisemmassa palatsin keittiössä, joka on nyt muutettu upeaksi ravintolaksi - tunnelma on aivan erityinen. Tarjolla on herkullinen kolmen ruokalajin illallinen (juomat eivät kuulu hintaan).

Illan huipennuksena on konsertti Schönbrunnin palatsin Orangeriessä: sinulle on varattu parhaimmat paikat Schönbrunn Palace Orchestra Viennan -konsertissa (Ohjelmassa on J. Strauss ja W.A. Mozartin musiikkia). Väliajalla baarissa on tarjolla on kuohuvaa. Saat myös erityisen lahjan (Port-Ami) kotiin vietäväksi.

Tiedämme että tämä on jo liikaa yhdelle päivälle, joten varatessasi meiltä, lippusi Schönbrunnin palatsiin, Imperial Furniture Collection- kokoelmalle ja keisarilliseen palatsiin (Hofburg) ovat voimassa minä tahansa päivänä varatun päivän jälkeen, jona nautit illallisen Café-Restaurant Residenzissä ja konsertista Schönbrunnin palatsin orangeriessä.

Tärkeää tietoa:

- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Orangerieen, jossa vaihdat sen oikeisiin lippuihisi. Voit vaihtaa e-lippusi lippuihisi aamu klo 9.00 alkaen ainoastaan varaamanasi päivänä.

- Illallinen tarjoillaan Café-Restaurant Residenzissä klo 18.30 ja konsertti Schönbrunnin palatsin orangeriessä alkaa klo 20.30 varaamanasi päivänä (sitova varaus). 

- Konsertin kesto väliaikoineen on 1,5-2 tuntia, ja se päättyy noin klo 22.15.

- Tiettyinä päivinä konsertti saatetaan pitää Schönbrunnin palatsin Great Galleryssä tai White Gold Roomissa tai jossakin toisessa konserttisalissa Wienissä. Sinua tietysti infotaan, mikäli konserttisali juuri kyseisenä päivänä vaihtuu.

- Aukioloajat Imperial Furniture Collection -näyttelyyn ovat ti-su klo 10.00-18.00.

- Aukioloajat keisarilliseen palatsiin (Hofburgiin): joka päivä klo 9.00-17.30.

- Aukioloajat Schönbrunnin palatsiin: joka päivä klo 8.30-17.30.

- Voit vierailla Imperial Furniture Collection -näyttelyssä, keisarillisessa palatsissa (Hofburg) ja Schönbrunnin palatsissa minä tahansa päivänä kuukauden sisällä illallisesta ja konsertista Schönbrunnin palatsissa.

- Schönbrunnin palatsin konsertin päätyttyä takseja on saatavilla heti Schönbrunn palatsin Orangerien ulkopuolella. Metro liikennöi puoleen yöhön saakka 5-8 minuutin vuorovälein.

 

 

Tietoja

Sisin aarteet
Sisin aarteet sis. vierailut keisarillisten huonekalujen kokoelmalle, keisarilliseen palatsiin (Hofburg) ja lopuksi Schönbrunnin palatsiin, jossa on illallinen ja konsertti. Alta löydät Schönbrunnin palatsin Orangerien konserttisalin osoitteen:
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

Sisin aarteet
Aukiolo-ajat
Sinun täytyy käydä hakemassa kaikki lippusi varaamanasi päivänä alkaen klo 9.00 osoitteesta: Box Office, Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

Ohjeet

Ohjeet
U-bahn Schönbrunn Station

Katso karttaa

Suomi
Ticmate.fi


Ostoskoriin