Etsi lippuja

Tietoa meistä

Euroopan johtava kansainvälisten lippujen edustus!

Tervetuloa ticmate.fi-sivustolle! Olet tullut oikeaan paikkaan mikäli etsit lippuja kansainvälisiin tapahtumiin ja haluat varata ne ennen matkalle lähtöä.

Ticmate on ruotsalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman lippuja maailmanluokan tapahtumiin ja elämyksiin, kuten kiertoajeluille, nähtävyyksiin, kuljetuksiin, esityksiin, musikaaleihin, jalkapallo-otteluihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Ticmate toimii 40 maassa, kuudessa maanosassa, ja myy lippuja tapahtumiin ympäri maailman Prahasta Las Vegasiin.

Mikä on sinun seuraava kohteesi? Etsi ja varaa liput reissullesi Ticmatelta.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvattu maksujärjestelmämme takaa luotettavat ostokset sivuillamme.

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Stansted Express

4.5 (441)
Alkaen € 21.2

Haluatko päästä Stanstedin lentokentältä nopeasti ja helposti Lontoon keskustaan? Osta etukäteen junaliput Stansted Expressiin ja hyppää suoraan junaan, joka vie sinut Liverpool Streetin asemalle!

Kohokohdat

- Pääset Lontooseen nopeasti ja helposti Stansted Expressillä
- Matka-aika on vain 45 minuuttia
- Alle viisivuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Mitä odottaa?

Kuinka kauan junamatka kestää?
Matka Stanstedin lentokentän ja Liverpool Streetin aseman välillä kestää 45 minuuttia

Miten toimin?

Ostaessasi lippua valitse kohtaan "voimassa" se päivä, jolloin haluat käyttää lippua. Jos haluat varata myös paluumatkan, tulee se tapahtua kuukauden sisällä tästä "voimassa" -päivästä.

Kuinka saan ostamani liput?
Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Lontooseen.

Tärkeää tietoa

- Huomioithan: Stansted Express ei liikennöi 25/12, 01/01, 06/01, 07/01, 13/01, 14/01, 20/01, 21/01, 27/01, 28/01. Korvaava bussiyhteys liikennöi Stanstedin ja Lontoon keskustan välillä. Voit käyttää bussissa junalippujasi.
- Huomioithan: emme voi hyvittää lippuja, mikäli olet ostanut lippusi päiville, jolloin juna ei liikennöi. Korvaava kuljetusmuoto (joko bussi tai juna, jossa lippusi kelpaa ilman erillistä maksua) järjestetään aina. Mikäli et halua käyttää korvaavaa kuljetusmuotoa, ostettuja junalippuja ei voi palauttaa tai korvata.
- Yleisinä vapaapäivinä Stansted Express liikennöi rajoitetusti.
- Huomioitavaa: On sinun vastuullasi tarkistaa junan aikataulu ennen matkaasi, varsinki jos lentosi saapuu tai lähtee hyvin aikaisin aamulla tai hyvin myöhään illalla tai jos palvelun saatavuus on rajoitettua esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi.
- Emme voi hyvittää (osin tai kokonaan) lippuja, joita ei käytetä sen vuoksi, että junan aikataulut eivät mene yksiin sinun lentoaikataulujesi kanssa. Jos junat joudutaan perumaan esimerkiksi huoltotoimenpiteiden vuoksi, on tarjolla aina korvaava bussi.
- Jos olet ostanut lentolippusi Ryanairilta, sinulla voi olla mahdollisuus saada alehintaisia lippuja suoraan Ryanairilta. Emme voi vastata näihin Ryanairin kautta ostettavia lippuja koskeviin kysymyksiin.

Lippukategoriat

Onko saatavilla lasten lippuja? 
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 5-15 vuotiaille lapsille. 0-4 vuotiaat matkustavat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Enintään 4 lasta yhtä aikuista kohti.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!